مهندسان به تازگی از آزمایش موفق اولین لباس جت مخصوص امدادگران در بریتانیا خبر دادهاند که میتواند تاثیر شگرفی روی نحوه رسیدگی به وضعیت بیماران و مجروحان داشته باشد.
سرویس آمبولانس هوایی «Great North» که در مواقع اضطراری برای بیماران و مجروحان در مناطق شمالی بریتانیا کمک هوایی ارسال میکند، اخیرا اعلام کرده که به تست پرواز یک لباس جت با قدرت ۱۰۵۰ bhp در پارک ملی «لیک دیستریکت» کمک کرده است.
در این آزمایش موسس صنایع «Gravity» به نام «ریچارد براونینگ» حضور داشته که یکی از پیشگامان این فناوری محسوب میشود. در این آزمایش این فرد توانست در مدت ۹۰ ثانیه از پایین یک دره تا محل شبیهسازی شده برای مصدوم پرواز کند. در حالت عادی و به صورت پیاده رسیدن به مصدوم ۲۵ دقیقه طول میکشد.
در این آزمایش براونینگ عینک، کلاه ایمنی و یک لباس قرمز رنگ به تن داشته و همچنین یک دستگاه شبیه به «جت پک» نیز به همراه داشته است. این لباس باعث ایجاد فاصله اندکی میان این فرد و زمین شده و آن را به محل مصدوم رسانده است.
«اندی ماسون»، مدیر عملیات سرویس آمبولانس هوایی Great North اعلام کرده که این موسسه خیریه این محل آزمایش را بر اساس دادههای فراخوانی خود انتخاب کرده و اطلاعات بسیار کمی درباره عملکرد این فناوری در دنیای واقعی داشته است. وی در بیانیهای اعلام کرده:
«ما هم اکنون عملکرد آن را دیدیم و صادقانه بگویم، شگفتانگیز بود. ما معتقدیم که این فناوری امکان دسترسی سریعتر به بیماران را برای تیم ما فراهم میکند. در بسیاری از موارد این فناوری میتواند درد بیماران را کاهش دهد و در برخی از مواقع جان آنها را نیز نجات میدهد.»
این خیریه هم اکنون در حال بررسی قدمهای بعدی برای مشارکت در توسعه این فناوری است. براونینگ از آزمایش اخیر ابراز رضایت کرده و آن را مناسب اورژانس دانسته است. با وجود چنین آزمایشی، تا ورود لباس جت به دنیای پزشکی فاصله تقریبا زیادی داریم.
پاسخ ها